GyermekSOS Csapat

2 Ápoló vagyok, a munkám során minden nap tapasztalom, hogy a szülők mennyire nehezen jutnak megfelelő információhoz olyan helyzetekben, amikor minden perc számít. Mióta megszületett a Kisfiam, még inkább látom, hogy milyen nagy szükség van erre az oldalra. Azért hoztuk létre a GyermekSOS-t, hogy többet ne kelljen az éjszaka közepén egyik kórházból a másikba bolyongani a beteg gyerekekkel, hanem egyből tudjátok, milyen problémával merre kell indulni.

Dolgoztam a Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézetben, a Korányiban, megfordultam a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályán, de a legkedvesebb munkahelyem a Szent János Kórház Gyermeksebészeti- és Traumatológiai Osztálya. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán vagyok I. éves ápoló hallgató.

2015-ben az ország egyik kedvenc ápolója lettem a NL Café szavazásán, 2016-ban a Central European Startup Awards shortlistjére kerültem a Most Influential Woman kategóriában, és Ezüst fokozatú díjat nyertem az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által odaítélt Nekem szól!- Egészségértésért díj pályázatán az “Egészségügyi Szakemberek” kategóriában. 2017-ben szakmai tevékenységemért Miniszteri Elismerő Oklevelet kaptam.

Ha szeretnétek követni a mindennapjaimat, megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Németh Franciska

unnamedKöszönöm, hogy részt vehetek a Gyermek SOS projektben. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a munkámmal hozzájárulhatok egy olyan alulról szerveződő program sikeréhez, ahol gyermekeknek tudunk segíteni. – kocsiskrisztian.hu

Kocsis Krisztián

imageKétgyerekes apaként magam is úgy gondolom, hogy nagy segítséget jelent ez a weboldal. Éppen ezért megtisztelőnek éreztem a feladatot, hogy Franciska engem kért fel a logo megtervezésére. A gyerekek számára kedves, jó asszociációkat keltő, sérült, de gyógyulóban levő állatkát -egy kis őzet- éreztem az oldal profiljába illőnek.

Kabai Márk

Támogatóink

Akik nélkül nem működhetne a GyermekSOS:

icon2-slider2A GyermekSOS 2017-ben azoknak a Támogatóknak köszönhetően működik, akik közösségi finanszírozás kampányunk ideje alatt segítettek nekünk adományaikkal, vagy azzal, hogy hírt adtak a gyűjtésről. Köszönjük!

Ez itt a Te neved helye :)

unnamed

Azt gondolom, hogy mi, felnőttek, felelősséggel tartozunk a gyerekekért, és az a helyes, ha az élet minden területén segítjük őket. Azért álltam a GyermekSOS projekt mellé, hogy a kiszolgáltatott helyzetbe került gyerekek és szülők minél gyorsabban juthassanak szakszerű orvosi ellátáshoz.

Az általam készített honlapokkal ITT találkozhatsz.

Mészáros Barna

Orvosszakértőnk

unnamed (1)Gyermeksebészként a rendelők, betegosztályok, és műtők kevésbé ismert oldalán állok helyt. Sokszor látom, hogy kis betegeim szüleinek a megfelelő rendelőajtó megtalálása feszült helyzetekben további félelmet, aggodalmat és frusztrációt okoz. Ennek az interaktív oldalnak az a célja, hogy gyorsabban, a megfelelő időben a megfelelő szakemberhez juttassa gyermekeinket, hogy a kritikus helyzetekben Ti, szülők is könnyebben tudjatok helyt állni!

facebookon is megtaláltok.

dr. Kőnig Róbert

Közreműködött

dr. Albert Mária

dr. Domán Ágnes

Gál Dorka és a Design Terminal

Győri Mária-Róza

Győri Zsófi

Kovács Barbara

dr. Mona Tamás

Szentmiklósi Ági

Köszönjük!